Petruszaal


De Petruszaal is een zaal geschikt voor maximaal 60 personen, in combinatie met ons restaurant is deze ideaal te combineren tot 150 personen.

Voor grotere gezelschappen hebben wij ook een partycentrum waar u ideaal terrecht kunt voor uw feesten tot 500 personen. Kijk voor meer informatie op bijAbsoluut.nl

    Koffietafel
    Condoleance
    walking diner
    Receptie
    Koud | warm buffet
    Feestavond/middag
    Dinerbuffet
    Vergadering


Menu 1


Menu 1 is beschikbaar voor €35,-

Voorgerechten:

Carpaccio van de runderhaas met een truffelmayonaise
of
een visplateau met diverse vissoorten o.a. paling en gerookte zalm.

Tevens wordt hierbij stokbrood geserveerd met kruidenboter en roomboter.
*****

Hoofdgerechten:

Kogelbiefstuk met pepersaus.
Of
Matelot van kabeljauw, scampi en roodbaars met een wittewijndillesaus.

Dit alles geserveerd met Salade, frites, warme groenten en gebakkenaardappeltjes.
*****

Dessert:

Taartje van appel en appeltaart roomijs.

Menu 2

Menu is beschikbaar voor € 37,50

Voorgerechten:

Twee Spaanse ham soorten met honing meloen.
Of
Spies van reuze gamba´s met gebakken taugé, bosui en pikante ketjap saus

Tevens wordt hierbij stokbrood geserveerd met kruidenboter en roomboter.
*****

Hoofdgerechten:

Kalfsbiefstuk met rodeport saus.
Of
Kabeljauw met wittewijndillesaus

Dit alles geserveerd met Salade, frites, warme groenten en gebakken aardappeltjes.
*****

Dessert:

Carpaccio van ananas met een coulis van rood fruit en roomijs

Menu 3

Menu 3 : € 42,50

Voorgerechten:

Tapas plateau diverse wisselende vis en vlees gerechtjes

Tevens wordt hierbij stokbrood geserveerd met kruidenboter en roomboter.
*****

Soepen:

Licht gebonden runderbouillon met bospaddestoelen
*****

Hoofdgerechten:

Tournedos met rodeportsaus.
Of
Zeebaars in combinatie met scampi’s met kreeftensaus.

Dit alles geserveerd met Salade, frites, warme groenten en gebakken aardappeltjes.
*****

Desserts:

Grand dessert Diverse kleine desserts op 1 bord geserveerd.

Menu 4

Menu 4 € 49,50

Voorgerechten:

Proeverij van 4 vlees en vissoorten (zalm paling terrine | carpaccio met truffelmayonaise | gerookte entrecote met portdressing | 3 scampi’s met ketjapsaus.

Tevens wordt hierbij stokbrood geserveerd met kruidenboter en roomboter.

Tussengerecht:

Vissoep rijk gevuld met diverse vissoorten.

Hoofdgerechten:

Op de huid gebakken eendenborstfilet met sinaasappelsaus
Of
Zeewolf op een bedje van venkel, lente-uitjes en een saus van Hollandse garnalen

Dit alles geserveerd met salade & frites & gebakken aardappeltjes
***********

Dessert:

Granddessert op plateau per tafel geserveerd met diverse lekkernijen.